O nama

Agencija za posredovanje u prodaji nekretnina

DELTASTAR

Vaš prvi i pravi odabir doma!

Kupnja, prodaja ili najam nekretnina često je najveća investicija i životno djelo koju većina ljudi napravi. Mnogi su razlozi zbog kojih nikada ne biste trebali u to ulaziti sami, odnosno bez odabira agencije za posredovanje u nekretninama koja će Vas pouzdano zastupati.

Ako želite to učiniti kako treba, za tu veliku financijsku i životnu odluku potrebna Vam je tvrtka DELTASTAR d.o.o. koja se primarno bavi posredovanjem u prometu nekretnina sa sjedištem na području države članice Europske Unije.

Sve nekretnine iz naše ponude stručno su odabrane i provjerene jer nam je prioritet zadovoljstvo i sigurnost naših klijenata. 

Naš etički kodeks posrednika u prometu nekretninama je korektno poslovanje te poštivanje dobrih poslovnih običaja u cilju zaštite naših klijenata.


Vrhunska usluga

Profesionalna, pouzdana i brza usluga u posredovanju pri najmu i kupoprodaji.

Kvalitetan kolektiv

Mlad, educiran i kvalitetan kolektiv spreman odgovoriti na sve prepreke i upite tržišta.

Svaki klijent je važan

Stavljamo sve klijente u središte svog poslovanja i pružamo im najsigurnije i najkvalitetnije iskustvo trgovine nekretninama.

Garancija uspješnog poslovanja

Obvezujemo se da ćemo se prema našim klijentima pošteno odnositi, pružiti kompetentnu uslugu i biti iskreni u procesu zastupanja.


Zašto angažirati Deltastar nekretnine

Znamo da to možete učiniti sami, ali Vas savjetujemo da to stvarno ne biste trebali! Naš tim ima mnogo stručnosti. Osim toga, kupnja, prodaja ili najam nekretnine obično zahtijeva desetke obrazaca, izvještaja i drugih tehničkih dokumentacija koje prate zakonske odredbe. Deltastar d.o.o. posjeduje stručnost te ćemo Vam pomoći da ostvarite nešto najbolje za Vas. Istovremeno ćete izbjeći kašnjenja i nećete skupo plaćati osobne pogreške.

Deltastar d.o.o., pored onoga što vi možete sami pronaći na internetu, ima pristup još većem broju dostupnih nekretnina.


Mi ćemo Vam pomoći pronaći te skrivene dragulje.

Posjedujemo mnogo informacija koje ćemo iskoristiti kako bismo uklopili i ispoštovali Vaše zahtjeve i cjenovni rang. Nije samo stvar u tome koliko ćete novca potrošiti ili dobiti za nekretninu, mi ćemo Vam pomoći da sastavite Ugovor koji Vas štiti od svih situacija i svega drugog što je ključno u procesu kupoprodaje ili najma nekretnine.


VIZIJA

Deltastar nekretnine teže postati vodeća agencija za posredovanje u prometu nekretninama, izgrađujući povjerenje i dugoročne odnose s klijentima kroz inovativna i održiva rješenja te postavljanje novih standarda u industriji.

MISIJA

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu, postići izvanredne rezultate za klijente u svim segmentima prometa nekretnina, te kontinuirano unaprjeđivati našu stručnost, znanje i alate kako bismo osigurali brzo, učinkovito i transparentno poslovanje.

 

Tko čini Deltastar nekretnine ?

DELTASTAR d.o.o agenciju za posredovanje u nekretninama čini mlad, educiran, kvalitetan i pouzdan kolektiv koji može odgovoriti na sve prepreke i zahtjeve tržišta. Pružamo profesionalne, brze i pouzdane usluge u posredovanju pri najmu i kupoprodaji kvalitetnih stanova, kuća, vikendica, imanja i poslovnih prostora. Želimo osigurati zadovoljstvo svim klijentima pružanjem usluge vrhunske i prepoznatljive kvalitete prepoznatljive usluge s konkurentnom tržišnom cijenom.


OPĆI UVJETI POSLOVANJA
UVJETI KORIŠTENJA
PRAVILA PRIVATNOSTI